marți, 10 decembrie 2013

Sushi în Sibiu

Am fost trist când s-a închis restaurantul Taiji, era singurul loc cu sushi din oraș, însă vineri am descoperit site-ul O-Sushi, iar aseară am făcut o comandă la domiciliu. Produsele au fost proaspete și au avut un gust bun, imi place că nu fac grosolănia să amestece wasabi-ului în sosul de soia (ca cei de la Taiji), iar livrarea a avut loc la ora comunicată în momentul comenzii.


Din câte văd pe site, pe lângă sushi au și platouri pentru party, mâncare caldă, salate și deserturi, dar și meniul zilei, condimente și sosuri. Sună interesant karage de pui și supa picantă cu pui crocant

Trebuie specificat că nu există un restaurant propriu-zis, mâncărurile se pot consuma doar la domiciliu, pe bază de comandă. Programul de funcționare nu mi se pare cel mai bine ales, dat fiind că sâmbăta livrează doar comenzi anticipate, mai mari de 120 lei, iar duminica este închis - eu zic că vineri-duminică sunt zilele când se răsfață românul, are musafiri, comandă ceva exotic de mâncare. Sunt convins că  au să ajusteze orarul dacă o să existe cerere constantă.

P.S. Au și pagină de Facebook, bine făcută.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.