luni, 26 ianuarie 2015

Griji pe care nu le aveam acum 10 ani

Ca în fiecare an, ianuarie e luna când strângem banii ca să plătim sala unde jucăm baschet. 

Anul trecut am făcut operațiunea asta printr-o asociație sportivă, căci ele beneficiază de 20% discount, și, surpriză! - a dat membrul fondator de greutăți financiare, a schimbat orașul și am rămas fără suma pe care urma să o vireze trimestrial pentru plata utilităților (căldură, curățenie etc). Însă nu despre asta voiam să povestesc.

Anul acesta ne-am adunat mai mulți decât anticipasem, așa că am rămas cu bani și au început să curgă ideile pentru cheltuirea lor: prima a fost, normal, să-i bem - dar am anticipat probleme de logistică, suntem 17 și nu cred că ne putem sincroniza toți; a doua a fost să luăm o minge, însă avem destule; a treia a fost să ne cumpărăm maieuri de joc, cu două fețe, ca profesioniștii. Cineva a propus combinația alb-negru și atunci a venit întrebarea la care nu ne așteptam, altcineva sesizând un detaliu de care nu ne-ar fi păsat acum câțiva ani: alb-negru la ce culori îl bagi în mașina de spălat?


Am optat pentru roșu-negru. După metrosexual și lumbersexual cred că tocmai s-a inventat sportsexual.

2 comentarii:

  1. Hihi, bine că nu v-ați apucat să vă întrebați și dacă folosiți detergent pentru rufe negre sau colorate și ce fel de balsam... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca detaliile ale le stie fiecare deja :)) Inclusiv ca musai detergent bio!

      Ștergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.