marți, 20 ianuarie 2015

Plină țara de james blonzi

Citind ieri la Andrei povestea câștigătoare a concursului, cea cu spionul, mi-am adus aminte de alți ”autointutilați” spioni, ăia cu numărul SPY la mașină, de obicei niște sportive vechi și casate prin alte părți. Unul, de care știu din auzite, a pus-o pe nevastă-sa să ia credit pentru limuzină și i-a pus numărul spy. 


Înainte de perioada spionajului, a fost era numerelor SPP sau WST, pe motiv că-s speciale și te lasă poliția în pace când te vede gonind pe străzi. Sunt curios câte amenzi au luat oamenii ăștia, nici polițiștii nu-s bătuți în cap.

Dacă stau să mă gândesc, nici numerele mele n-au fost prea reușite: primul a fost un XXX, că așa am luat mașina - mi-am auzit toate bancurile posibile. Următorul a fost aleatoriu, DGW, iar cel actual are inițialele, e mai ușor de ținut minte (ajută dacă toată familia are o schemă clară), respectiv de confundat de alții cu mașinile de la Conti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.