luni, 5 ianuarie 2015

S-a redeschis Felinarul

Am scris despre câteva restaurante din Sibiu în ultimul an, dar am omis să menționez că s-a redeschis Felinarul. Probabil unii dintre voi vi-l amintiți, cu nostalgie (aripioarele picante!) din prima lui perioadă de funcționare și, la fel de probabil, știți că e back in business. 


Renovat, cu mici îmbunătățiri atât în meniu cât și de confort, m-am bucurat de gastro-hiturile vechi la căldura șemineului, e foarte plăcut să stai într-o clădire veche, din lemn, să te uiți la foc și să bei un pahar de vin roșu în mijlocul orașului înzăpezit.



În lista preferințelor mele a reintrat direct în top 3 și chiar mă bucur că aripioarele acelea au rămas la fel de bune, mi-era dor de ele. Alte favorite recente: vita thailandeză picantă și ceva ce nu întâlnești prea des, couscous-ul cu legume, iar supa cremă de ardei nu-i de lepădat nici ea.

Supă cremă de ardei
Vita thailandeză
Când ajungeți acolo uitați-vă cu atenție la bar: e un vechi dulap medical, cu multe sertărașe, adus de proprietar dintr-o fostă farmacie din județ.

Couscous cu legume

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.