marți, 15 februarie 2011

Bonus de fidelitate

Mersul la sală oferă din când în când și alte satisfacții decât o poftă de mâncare exacerbată. Înainte de a detalia trebuie să spun că sala noastră de cartier e liniștită, nu vin gherțoi dar nici  mimoze, așadar te poți concentra liniștit și poți lucra fără a fi întrerupt de hăhăieli sau concursuri de miss ganteră. Din păcate aseară ordinea firească a universului a fost perturbată. Grav. A apărut în peisaj o fitzi (piți cu fițe). Costum de sport mulat, relativ acoperitor, cu o mică excepție, pieptul, unde un designer pervers i-a făcut o tăietură generoasă. Fata a fost foarte conștiincioasă, a executat toate exercițiile pentru abdomen posibile și imposibile, ba chiar de mai multe ori, ca să aprofundăm. V-am zis că avea costum mulat? 

Dar ce înseamnă exercițiu imposibil? Pentru mine e ceva ce văd doar la tv, la concursurile de gimnastică, de exemplu urcatul pe multifuncțional, atârnatul de bară cu capul în jos, la 2 metri și făcut abdomene - în sus. A fost chiar haios, o singură fată pe post de liliac și vreo zece băieți care au uitat de ce-au venit și s-au strâns în cerc. La bis am avut parte de o altă premieră, cum stătea ea atârnată de membrele superioare s-a gândit să-și treacă picioarele printre mâini și să sară de sus printr-o rotire spre spate. La fel de amuzanți au fost și băieții, ce poți să faci într-o sală de sport relativ mică, plină de oglinzi, ca să nu te holbezi ca nesimțitul? Îți verifici telefonul, unghille, crăpăturile din tavan, curățenia podelei, fixezi un punct de pe perete, orice numai să nu pari obsedat. Oameni cu bun simț, deh. Sper să nu mai vină.

11 comentarii:

  1. Mai sa fie!!!Ai reusit pentru a doua oara a-mi "smulge subit" un zambet cu noua povestioara:):). Sa sti ca sunt si eu practicanta a activitatilor sportive intr-o sala de fitness si printre putinele de sex feminin, si crede-ma ca este nu tocmai usor a nu atrage privirea barbatilor, chiar daca ma costumez cat se poate de decent, fara "croieli adanci":). Dar, de´, trebuie sa ne antrenam si noi, femei fiind, intr-o sala de fitness printre masculi feroce, care la randul lor detin si ei ceva fitze neacceptate de femei, spun eu:):)!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: sunt onorat, sper ca n-a durut "smulsul".
    In rest, vorba lui Valy: pics sau nu te cred :))

    RăspundețiȘtergere
  3. N-a durut, esti dragut, a fost chair binevenit pt. ziua de astazi!

    RăspundețiȘtergere
  4. fetelor haide-ti sa-i chinuim, de maine la sala, care pe unde puteti, cu decolteul cat mai "adanc".

    RăspundețiȘtergere
  5. =)) chiar asa. traiasca egalitatea intre sexe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sau, ne putem opri aici, deviem de la comica povestioara! Stricam farmecul :)!

    RăspundețiȘtergere
  7. adevarul e ca mai toate fetele care vin la sala atrag atentia, fie ca sunt pitzi fie ca sunt "serioase", ca deh, tricoul este mai mulat, pantalonii la fel, tricoul se uda repede...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Marius! Hmmm, o sa-ncerc atunci sa abordez o vestimentatie destinata barbatilor, dar fi sigur ca si atunci o sa atrag atentia prin neabordare adecvata tinadu-se cont de gen (fem.). Cine-i mai intelege pe acesti barbati, ce-or vrea oare fetelor?! Sunt curioasa care ar fi fost abordarea lor fireasca in viata daca s-ar fi nascut femei?

    RăspundețiȘtergere
  9. Marius doar constata ceva, fara rautate. Asa-i echipamentul Fetele se uita la baieti si viceversa. Cine are o problema cu privitul isi cumpara bicicleta si face acasa, simplu, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. ok, well pointed:)!! Pot intelege solidaritatea intre barbati:)!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.