duminică, 6 februarie 2011

Uite popa, nu e popa

Mi-am adus aminte, scriind postul de ieri, de un alt incident în trafic. Miercuri mergeam pe un bulevard dublu, cedez trecerea la niște pietoni, pe banda întâi țâșnește o mașină mică. Ne aliniem în paralel la următorul semafor și mă uit să văd cine-i vitezomanul: un domn mai solid, cu barbă, care tocmai își făcea nenumărate cruci, își șoptea în palme, mai că nu-și scuipa în sân. Am dedus că e preot și că se bucura că nu i-a călcat pe ăia de pe trecere. Apoi și-a pus tacticos niște ochelari gen Top Gun pe figură și n-am mai fost așa sigur de supozițiile mele. Mai ales că era și pe înserate.

1 comentarii:

  1. Mergeam zilele trecute pe Tribunei, ajung la intersectie cu Mitropoliei si dau sa o iau la dreapta. As. Venea un Audi albastru cu girofare de pe Mitropoliei (adica pe sens interzis). Stau cuminte si ma uit sa-l vaz si eu pe Boc trecand. Naaah. Era un popa. Despica traficul ca Moise apele si alta nu. Va fi fost cu ceva moaste-n portbagaj ca altfel nu stiu ce urgenta va fi avut.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.