joi, 3 februarie 2011

Știri Posterland.ro

Bannerul de jos trebuia să acopere un geam întreg al unui magazin asociat din Sibiu, dar proiectul n-a mai fost pus în practică. În schimb ne întărim prezența în online, avem bannere pe:

Intrați să le vedeți, sunt diferite, am încercat să le adaptez la specificul site-ului. Le mulțumesc celor pomeniți mai sus și vreau să-i menționez și pe alți vechi prieteni care ne ajută:

Anul trecut am decorat următoarele baruri, puburi și restaurante:

Mai găsiți posterele noastre și în Pappy's, un băruleț din Terezian, plus încă vreo două alte locații cu care n-am avut contact direct, una în Sibiu și una în Mediaș.

Pentru luna aceasta pregătim o reîmprospătare a stocului, cu multe sute de titluri noi și o să livrăm produse celor de la Old Nick Pub, din Sinaia.

2 comentarii:

  1. Saptamana trecuta, pentru prima oara am fost in New York (Fellini) si, traversand vestibulul dintre cele doua incaperi, am ramas atintita asupra celor postate pe peretii laterali. Fara-ndoiala am recunoscut stilul Posterland, si-mi placeeeee:)! Acelasi Anonim 1;)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim. Nu toate sunt luate de la noi, dar sunt exact de la acelasi furnizor, adica le avem si noi (nu stia patronul ca existam)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.