vineri, 11 februarie 2011

Moment Kodac

Colegul Vali a venit ieri la lucru ca un lord englez, în gipanul unui prieten, proaspăt adus din Regat și înmatriculat în Ro. Prietenul la volan, în dreapta, Vali în stânga, că dacă-i mașină englezească are și volan pe partea greșită. Strada Gimnasticii, îngustă și cu sens unic, are o singură bandă de circulație. Pe care au blocat-o ei când au oprit mașina ca să se dea jos Vali. În spatele lor era un moșulică într-o altă mașină. Când îl vede pe colegul că se dă jos din stânga își imaginează că lasă mașina în mijlocul drumului și pleacă. Așa că se enervează, își înfige o mână în claxon, începe să se agite și să urle. Vali se uită la el mirat. Moment în care gipanul pleacă și moșul rămâne blocat, cu gura căscată. Cică momentul a fost priceless.

1 comentarii:

  1. Hihi... priceless ar fi fost de imortalizat faţa mea îngrozită conducînd o drăcovenie din asta ("gipan", cutie automată, volan pe dreapta) pe Valea Oltului şi Valea Arieşului... În al doilea caz şi cu Arin care îmi adresa drăgălăşenii de genul: "Mama, dar eşti cam prostuţă la volan!..." Do not try this at home...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.