sâmbătă, 12 februarie 2011

Prăvale baba

În principiu nu-i ok să faci mișto de persoana ta când pot să facă atâția alții în locul tău, dar e sănătos, că nu-i bine să ne luăm prea în serios. Azi noapte, bineînțeles că la Oldies, mă deplasez spre baie, pe scurtătură, adică pe scenă. Cobor cele două trepte ale podiumului și când pun piciorul jos, îl simt cum fuge și odată cu el 0,1 tone de turc o iau la vale pe spate. Călcasem pe o sticlă de bere goală ce odihnea pe podea. Din fericire cursa a fost scurtă, am aterizat cu fundul pe scenă, deci am căzut doar vreo 20 de centi, problema a fost că în încercarea mea de a mă redresa mi-am înfipt mâna în pantalonii sau cureaua unei tipe care a avut ghinionul să fie în proximitate.  S-a panicat un pic, că deh, nu-ți e tot una când simți o mână înfiptă în fund, dar mi-am cerut scuze și am salvat ultimul gram de demnitate, deși altă domnișoară din fața ei râdea cu lacrimi. Niciun ponei n-a fost rănit în decursul cascadoriei.

2 comentarii:

  1. Hihi... asta ai făcut-o după ce am plecat noi! Dar, ai fost suficient de descriptiv ca să pot vizualiza momentul... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca erati plecati, n-a fost asa tarziu. Din fericire era suficienta lume ca sa nu se vada :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.