marți, 14 februarie 2012

Noul BMW Seria 3

Sâmbătă am trecut pe la BMW, să văd noul Seria 3. Până să ajung la maşină i-am văzut pe unii din pişcotarii Sibiului, aceiaşi ca la orice eveniment monden cu păpică. Ba unii erau veniţi chiar în treling. Prin pişcotar mă refer la cei pe care-i doare în fund de scopul acţiunii, ei stau la masă cu prietenii şi socializează, ca să-i vadă lumea. Adevărul e că-i greu să umplii o zi, dacă n-ai nimic de lucru.

Maşina e frumoasă, a mai crescut vreo 10 cm care se simt la locurile din spate şi la volumul portbagajului (fund uşor ridicat), are un bot mai agresiv şi un preţ pe măsură: 320d - 47.000 eur inclusiv TVA. La banii ăştia i-au pus inclusiv semnalizatoare în oglinzi, jante de 17 inch şi ecran pe consola centrală (acum nu se mai plăteşte extra pentru el). Poţi opta pentru diverse finisaje, ori cu mult crom ori sport, dar nu şi pentru un preţ foarte mic, mai ales că nici TVA-ul nu te ajută iar modelele disponibile acum sunt doar 328i, 335i şi 320d.



De efect: exterior negru, interior bej cu inserţii din lemn 


Varianta sport, cu padele în spatele volanului

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.