luni, 6 februarie 2012

Primul concert Oldiz Bend în noua formulă

Ce putea fi mai frumos după o delegație plină de stres decât un concert Oldiz Bend și niște single malt? După o pauză de concedii, schimbări și repetiții a venit momentul să-i vedem iarăși pe scena din Oldies pe primii, respectiv în pahare pe celălalt. După cum se știe, au avut loc două înlocuiri care s-au dovedit de bun augur. La chitară bass a venit Florin Barbu, votat cel mai bun basist al României câțiva ani la rând, ex-Proconsul și Timpuri Noi/Partizan, cel care are și magazinul de chitare xBase iar noua solistă e Sofia, una din prezențele constante pe scena de karaoke, care s-a apucat serios de treabă și studiază muzica în mod profesionist. 


Concertul de vineri a început cu piesa Oceana - Cry Cry, foarte originală trecerea de la acordurile de început puse în boxe în loop și videoclipul piesei pe monitoare la aprinderea luminilor scenei și începutul muzicii live. Pe lângă piesele clasice pe care le cântă Bebe&Co au apărut și multe noutăți: Moves Like Jagger, Rolling into Deep, o variantă ”psihedelică” cu accentul pe clape a piesei I Follow Rivers, un medley din Hot Stuff/Funky Town/Lady Marmalade, Liquido - Narcotic și un super cover după No Doubt - It's My Life. Am plecat acasă după ora 3, cu urechile țiuindu-mi, bine dispus după o seară și un spectacol de excepție. Da, probabil și whisky-ul a ajutat, dar eu de câte ori iau parte la un concert mă simt ca un copil în fața bradului de Crăciun.


Dacă tot vorbeam de Partizan, trebuie spus că în aceste zile s-au reunit la Sibiu, fac repetiții pe scena din Oldies, a revenit Florin la bass, la tobe a venit Ionuț Croitoru iar de sunet se ocupă Bebe. Pe 16 februarie e planificat primul concert, la Oldies Pub, normal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.