duminică, 15 decembrie 2013

Update util la #Sibiu City App

Nu știu dacă a văzut cineva din echipa dezvoltatoare ce-am scris de aplicația lor, cert e că tocmai a apărut în AppStore o versiune nouă, cu următoarele îmbunătățiri:


Utilă funcția cu webcam-urile, puteți vedea rapid, de pe telefon, starea pârtiilor. Îmi place cum este afișat acum întregul program de funcționare în popover. A fost inclus și restaurantul Tango în baza de date, iar Oldies Pub are orarul corect acum. 



4 comentarii:

  1. Au vazut ce ai scris despre aplicatie in articolul anterior, si au si mentionat ca multe dintre aspectele subliniate de tine erau deja in lucru pentru urmatorul update :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos. Ii cred, pentru ca s-au miscat repede si doar aprobarea in AppStore dureaza intre 1-3 saptamani :)
      Multumesc de feedback!

      Ștergere
    2. Mersi Călin de update-ul pe blogul tău. Cu o săptămână în urmă chiar am mai lansat o versiune nouă atât pe iOS (2.1) cât și pe Android.

      Cred că filtrarea locațiilor (restaurante, puburi etc) după existența meniului de mâncare, oferte/promoții ar fi noile lucruri interesante. Și ranking-ul pe bază de cont Facebook pentru acele locații care beneficiază de un cont premium Eventya.

      Mulțumesc încă odată de articolul tău și sper să primim și mai departe feedback de calitate.

      Ionuț Munteanu
      Co-fondator Eventya

      Ștergere
  2. Mersi fain de feedback, sugestii si sustinere!
    Intr-adevar multe din aspectele pe care le-ai mentionat erau in lucru si multe altele sunt chiar acum sub degetele programatorilor :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.