duminică, 7 februarie 2010

Boyz, boyz, boyz, Zabrina si comunizmul

Dacă mai nou ne acoperim golurile de cultură muzicală în Oldies, redescoperim tot felul de piese uitate dar care au făcut istorie la timpul lor. Ce altă piesă mai reprezentativă pentru visele la decadența imperialistă ale omului gri trăind în comunism decât ”Boys, boys, boys” poate să existe? Din câte îmi amintesc eu, deși aveam între 10 și 13 ani când se difuza, era piesa cult a momentului la cei care aveau video (bineînțeles că nu la tv dragi ponei) și se bătătoreau benzile VHS (și nu numai) vizionând-o... 

N-am mai revăzut-o din perioada aceea dar îmi aminteam cu claritate cum iese Sabrina din piscină și-și ridică sutienul, împreună cu conținut, așa că atunci când a întrebat Alina cine cântă i-am recomandat videoclipul, altfel neavând nici un farmec. L-am vizionat împreună și am descoperit, în hohotele ei de râs, că, biet copil fiind, n-am remarcat următoarele:
- sabrina are râs de cal;
- pretena sabrinei are păr sub braț (minutul 2:32)
- sabrinei i se văd aureolele (boreale) în repetate ocazii ba chiar și ștuțul la un moment dat.

În rest e la fel de mișto ca atunci ba chiar începe să mi se facă dor de vară. Și eu vrea valet îmbrăcat complet care să-mi aducă o sangria la piscină.

2 comentarii:

  1. mai, ce videoclip pervers. asta e tot cu tatele pe-afara. iar cand ziceai de par sub brat ma gandeam la cateva firicele nu la dita mai padurea :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) lasa tudore, ca era una din putinele bucurii de atunci.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.