marți, 23 februarie 2010

Iarna e aproape ca vara

Cum iarna trecută n-a fost cine știe ce zăpadă prin Sibiu iar cauciucurile mele de iarnă erau uzate, am decis ca iarna aceasta să fac un experiment și să nu-mi cumpăr altele noi, ba chiar nici să nu le pun pe cele de iarna pe mașină, așa că am umblat cu cele de vară. Am vrut să văd dacă o să-mi pară rău că n-am dat 1200 Ron pe cauciucuri, riscul principal fiind un accident cu daune care să mă coste mult mai mult. M-am bazat pe următoarele:
- că nu prea stă zăpada prin Sibiu
- că nu o să ies cu mașina din localitate
- că am cauciucuri de vară noi
- că am două săptămâni de concediu în decembrie și trei de delegație în ianuarie așa că nu o să circul prea mult.

Rezultatul e că am mers toată iarna cu mașina cu tracțiune spate, cu excepția a 6 zile când a nins puternic și m-am dus cu taxiul la lucru, costul unei curse fiind de 6 lei. N-am făcut vitejii în trafic, am mers încet și cu grijă, dar mi-am facut treaba

Trebuie să menționez că am zgâriat un pic aripa mașinii, dar nu ca urmare a zăpezii, ci a unei nopți nedormite (Oldies, deh), a doua zi la amiază am dat cu spatele și n-am sesizat că senzorul de parcare urlă decât în momentul în care am intrat într-un panou de semnalizare lucrări apă-canal ce în mod normal nu rezida acolo. No biggie :)) dar voi nu faceți ca mine, luați nisip, lopățică și cauciucuri regulamentare!

1 comentarii:

  1. Norocul meu ca nu ti-ai luat cauciucuri de iarna, ca daca iti luai, iar vroiai sa scoti DSC-ul :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.