miercuri, 10 februarie 2010

Znoave despre și cu doctori

Am văzut pe blogul lui Brylu că a scris Deleanu în Turnul Sfatului despre bloggeri. Nu despre menționarea băgătorilor și a lui Tudor (bravo) vreau să vă spun ci despre comentariul scris de Mortyse: 
Tot de ras, da un gugal cu softpedia Viata in spital - e un nene acolo care povesteste intr-un fel de nu prea poti citi la serviciu sau cu multi oameni pe langa tine daca tii la imaginea ta de om cu toate sinapsele presupuse intregi :)” 

Așa că am căutat și am dat peste
și într-adevăr, la ce povești cu doctori și pacienți sunt acolo, îți trebuie o căldare de popcorn și mult timp liber ca să savurezi toate cele 72 de pagini - and counting.


PS. Fascinant articolul lui Brylu despre acvila țipătoare mică. O să vadă el adevărată țipătoare mică în câteva zile. E de Pullizer. Spuneți acvilă țipătoare mică fără să vă bufnească râsul, mai ales la o conferință de presă. Astea cântă oare și karaoke?
http://www.turnulsfatului.ro/2153/acvila-ţipătoare-mică-se-protejează-de-la-sibiu.html

2 comentarii:

  1. De dimineata cand am primit invitatia si am vazut subiectul, era sa pic cu scaunul de ras. Cand am auzit ca proiectul e finantat cu aproape 2 milioane de euro si ca Romania e la un pas de infringement pentru ca nu a respectat Directiva Pasari a Uniunii Europene, parca mi-a cam pierit zambetul. Plm, daca era Directiva Pasarici, eram primii din Europa.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma rog, de la infringement pana la scenete cu copii mascati parca s-au ars niste etape :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.