vineri, 26 februarie 2010

Saab și Hummer

Am auzit la radio că autoritățile chineze au respins achiziția Hummer de câtre o firmă de-a lor. În schimb Saab a fost cumpărată de o firmă olandeză. Oare ce firme olandeze care-și permit asemenea achiziții știu eu, că doar nu ar fi cumpărat-o vreun coffeeshop din Amsterdam? Este Philips care ar putea face un Saab Ambilight, Sense and Simplicity, cu niște ”lava lamps”, ba chiar și o ediție specială pentru medici, echipată de divizia de aparatură medicală. Din moment ce toate mașinile exotice au ajuns taman bune pentru școala de șoferi de ce n-ai merge la un control ecografic efectuat într-un Saab 9-3 Aero Cabrio? 

Poate că totuși Philips nu cumpără Saab, ci DeBeers, faimoasa firmă de bijuterii. La fiecare inel de logodnă, un Saab gratis! Eeh? Sau poate se extinde KLM, începe să-și producă propriile avioane. Sau poate ING descoperă că e mai ieftin să fabrice ei mașini decât să cumpere limuzine pentru directori de la alții. Dar dacă se bagă Heineken? O să se inventeze etilotestul la oglinda retrovizoare, dacă n-ai băut o gură de bere de-a lor nu te poți urca la volan. Dacă simte miros de Ursus îți face mașina o criză de personalitate și te reclamă că conduci băut. 

Revenind la Hummer, dacă nu-l vor chinezii, eu l-aș vinde la Swarovksi. Îmi și imaginez o mândrețe de mașină țiclam, îmbrăcată toată în diamante industriale, pentru pitzi și băieței din ăia cu geacă cu blăniță. Șvarovșki Benz! Lux și stil!

2 comentarii:

  1. Poate l-a cumpărat Asociaţia Producătorilor de Marijuana! Pentru membri, că doar Saab-urile sunt printre cele mai sigure maşini :).

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.