joi, 17 iunie 2010

Je, scandalagiul chior

Acum sunteți deja obișnuiți să citiți de discuțiile mele cu cei de la RCS și BlueAir. Adică mai mult cu ăia de la RCS, că BA nu catadicsește să răspundă. Când am plecat am trecut și pe la ghișeul lor din aeroport, i-am amintit fetei de cerere și că-s aproape două luni de când am formulat-o, a zis să mai aștept că au multe. I-am zâmbit și i-am zis că există și alte căi, adică, așa cum m-a sfătuit chiar un angajat de-al lor, ar fi bine să merg la OPC. Coming soon.

Cei de la RCS au fost drăguți, luni seara la 8 m-a sunat o angajată de-a lor dacă ar putea veni colegul de la tehnic pe la mine, la ora aia! I-am zis că doar vineri revin, m-au reprogramat.

În altă ordine de idei, am început să văd din nou, am cumpărat Visine și nu m-a ajutat la nimic, cred că am conjunctivită, dar am sunat la mama și mi-a zis ce picături cu antibiotic să iau. Farmacistul din micuța localitate cu 6000 de oameni știa engleză, așa că ne-am înțeles, mi le-a dat fără rețetă. Tobradex, la 3.10 euro, 5 ml. Acasă cică costă 18 lei, deci Slovacia e o țară mai ieftină. Visine, e 3.54 pentru 15 ml de lacrimi artificiale. Pe dumnealui l-am cumpărat de la altă farmacie, ieri de dimineață, m-am pregătit cu traducerea în slovacă, noroc cu Google Translate. Dar n-a fost nevoie, și acea farmacistă o rupea un pic în engleză, plus că Visine e internațional. Și nefolositor.

3 comentarii:

  1. Buna ziua! Imi permit sa-ti cer niste relatii care n-au nici o legatura cu subiectul "Slovacia". Am primit cadou un expresor De Longhi pentru capsule de cafea Nespresso si pana acum mi le-am procurat online de la klient.ro, dar sunt tare scumpe. Navigand pe internet in cautarea acestor capsule la un pret cat mai mic posibil, am aflat de pe blogul tau ca, iti procuri capsulele online din Elvetia, fiind si tu un consumator inrait al acestei cafele. Cert este ca, am devenit si eu dependenta de ea si orice alta cafea as bea, mi se pare doar un fel de zeama colorata pe langa Nespresso. Am intrat pe site-ul din Elvetia, m-am logat la el, dar as vrea sa-mi spui inainte sa dau comanda, unde si cum trebuie sa platesc. Eu optez pentru transportul cel mai ieftin, adica FedEx. Coletul vine acasa sau la oficiul postal? Platesc la oficiul postal? Astept un raspuns cat se poate de urgent, intrucat mai am doar 2 capsule de Ristretto si n-as vrea sa mai comand de la cei de aici chiar daca primesc in 24H cafeaua. Iti multumesc anticipat, iti doresc voiaj placut in continuare si insanatosire grabnica, sa scapi de conjuctivita ca-i tare pacatoasa. Vezi ca nu se trateaza dupa ureche si ar fi bine sa faci un control oftalmologic la intoarcerea acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Sorana,
    multe detalii sunt in comentariile de la postul original despre Nespresso.
    Plata se face prin card de credit, trebuie date datele lui atunci cand faci comanda. Coletul a venit la oficiul postal, n-a trebuit sa platesc nimic.
    Multumesc pentru urari:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc din suflet si iti doresc toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.