marți, 8 iunie 2010

Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter Rugby National Arcul de Triumf

Ori sunt eu extrem de confuz ori Bucureștiul dă impresia că ar avea mai multe stadioane. Trebuie să ajung la Eric Clapton vineri, pe fostul stadion Tineretului, devenit Iolanda Balas Soter. Na, eu am fost in zona aia și la Leonard Cohen, pe Stadionul de rugby, aka Stadionul National Arcul de Triumf și bag seama de pe hartă că ar fi unul și același. Asta am dedus după mai multe căutări, încă nu-s lămurit de ce o singură locație are patru nume și de ce diverse concerte folosesc diverse denumiri pe care le-a avut respectivul stadion de-a lungul vremii. Care sunteți familiar cu zona, poate mă lămuriți și pe mine dacă am dreptate sau ar fi bine să nu mă duc la Stadionul de rugby că nu e acela.

Cranberries și Ramazzoti cântă pe ăla de rugby, doar Clapton cântă pe Balas-Soter. Heeeelp!

Pe hartă nu par două stadioane:
http://maps.google.com/?q=Marasti+26+,+011468+Bucuresti,+Romania&ie=UTF8&hq=&hnear=Bulevardul+Mărăşti,+Sector+1,+Romania&ll=44.474017,26.077445&spn=0.014745,0.033023&z=16

3 comentarii:

  1. sunt doua stadioane diferite dar se afla unul langa altul. pe stadionul arcul de triumpf incepe vineri turneul irb nation cup chiar in timpul concertului. adica spectatorii de la rugby vor il vor auzi si pe eric clapton :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de lamurire Corne. Poate transformă careva vreo lovitură până pe scenă :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ptr. ca meciurile de rugby vor fi transmise pe tvr sper ca aceasta sa prinda in zgomotul de fond si concertul.
    in pretul biletelor pe 1 zi de la rugby intra 2 beri, 2 sandwich-uri, 2 sucuri si ... zic eu - de ce nu - una bucata eric clapton live.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.