sâmbătă, 5 iunie 2010

RCS, firmă de melci

Am fost ieri să iau un decodor HD de la RCS&RDS, Ștrand. L-am luat și pe tata că el e titularul contractului. Știam deja că fătuca de la contracte e în pauză de masă între 14-15 așa că la 3 fix eram acolo (oare ce-i trebuie o oră pauză). Un domn deja completa o cerere la birou dar în rest nu mai era nimeni. Ne-am pus în spatele lui, strategic, după câteva minute au început să mai sosească persoane.  
3:10: domnul de la birou completa în continuare de zor hârtii. Fătuca scotea la imprimantă alte și alte seturi, față dos. Unele din ele erau greșite, bag sama că nu s-a prins cum trebuie să bage hârtia în sertarul imprimantei ca să nu-i iasă față-verso în două direcții. Nu-i nimic, scoate altele, dar imprimanta dă rateuri...  
3:20 Deja sunt 10 persoane în spatele nostru. Domnul de la birou aproape a terminat, a semnat un teanc de formulare, după ce a scris o cerere. Nu vroia decât internet și internet mobil. Ne mai trec nervii, totuși eu sunt plecat de la lucru în pauza de masă și mai am treabă.
3:21 Domnul de la birou vrea și un receiver DigiTV. Înjur printre dinți. Alte formulare tipărite, capsate și semnate. Deja e prea multă lume și pute. 
3:30 A terminat și cu DigiTV-ul. Mai întreabă ceva. Dacă îi mai trebuie vreun serviciu îl arunc pe geam! Nu-i mai trebuie, e gata. Fătuca aruncă jumate din foile tipărite la gunoi. Se pune tata pe scaun. Domnul din spatele nostru spune că el era înaintea noastră. Da, era, afară. Când am venit noi era în fața clădirii. Spune că a stat trei ore la altă sucursală și li s-a stricat imprimanta la ăia. Aici a așteptat toată pauza de masă, o ia martoră pe una casierițe. Îi mai comentăm că nu era înăuntru dar îl lăsăm. Zice că nu-i facem nici un serviciu că-l lăsăm. Într-adevăr, ne facem nouă ca mai stăm în putoarea aia! Ni se plânge de serviciile RCS. Îi tăiem macaroana, scrie acolo și taci, că ne grăbim. Vrea să rezilieze. Merge repede, doar cinci minute.
3:40 Ne vine rândul. Ne trebuie titular contract - adus!, cu buletin - adus! și copie după buletin că ei n-au xerox - adus! dar vai, e după buletinul vechi, luasem una pe care o aveam acasă. Fuck. Trebuie să mă duc să copiez. Primul xerox din spatele Alcomsib e închis. Mă trec transpirațiile. Mai e unul în apropiere. Fac două copii, că nu se știe când îmi mai trebuie și mă grăbesc înapoi cu gândul că tata stă după mine deja. KKT. Nici n-a terminat de scris cererea și nu din vina lui. Funcționara iar scoate hârtii la imprimantă. Semnează tata în 8 locuri, 4 chestii diferite, față-verso. Pentru un decodor HD trebuie să mai prelungești contractul cu 16 luni, să faci o cerere, să îl iei în custodie, să-ți tai unghiile și să lași bătrânii să treacă strada. Promitem. Jap, jap, 8 semnături și gata. E 3:50. Mai au doar alte 3 decodoare pe stoc, așa că a meritat efortul, multă lume stă pentru ele. O tai spre lucru, dar la Prefectură e meeting de protest așa că dau în altă coadă. Mai mulți draci.
Seara instalez decodorul, prind patru canale în HD: TVR, două NatGeo, un DigiSport și văd că mai sunt două care nu transmit: ProTV și Sport.ro. Cică până la sfârșitul anului o să fie 10. Să vedem. Dacă aveți drum pe la ei, să fiți acolo la 2:45 și să nu vă grăbiți. Sau mai bine să vă faceți abonament la alții, mai competenți.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.