sâmbătă, 12 iunie 2010

RCS, try 2

Dacă tot am avut ieri liber am sunat la RCS să mă plâng iarăși de calitatea semnalului HD. De data asta am avut onoarea să vorbesc cu o femeie, i-am tăiat încercările de a mă face să rescanez rețeaua, să schimb tv, să schimb cabluri și metode de conectare și am ajuns la o informație bună: m-a pus să intru la setările decodorului și acolo scria clar ”putere semnal 15%”. MOFO! Adică mă tot frecați și aburiți de o săptămână ca să ajungem la aceeași problemă: transmiteți un semnal de kkt. 
15%?? zice ea. Și e constant? Nu, nu-i constant, mai scade și la 14! Ce credeai, că te-a pălit norocul și stă de obicei la 99% și eu te sun doar că-mi place vocea ta?

Pentru că și ea mi-a servit aceeași poveste cu conectarea simultană pe SCART și HDMI, m-am enervat și i-am sugerat că nu știe ce vorbește, până și în manualul decodorului scrie că diferă doar calitatea semnalului, nu că ar trebui conectate simultan. Mi-a spus că pe SCART în mod normal n-ar trebui să prind canalele HD, doar dacă televizorul meu are decodor digital. Gizăs, cine îi educă pe ăștia? Decodarea semnalului tv se face doar pe intrarea pentru ”antenă”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.