joi, 19 mai 2011

DJ Project@Liquid

Sâmbătă am schimbat decorul și am fost în Liquid la ponei featuring Giulia. Pe la 11.45 când am ajuns era gol, o constantă a cluburilor sibiene - până la miezul nopții nu se întâmplă mare lucru. Ori bea lumea prin baruri ori drojdiește acasă, că e criză. Din fericire barmanul meu preferat s-a reîntors part-time la munca cu shakerul, așa că ne-am simțit în largul nostru la tejghea, ca pe vremuri în Caro. Pe la 1 se strânsese lume la mese, pe la 2 a început concertul.  V-am mai împărtășit părerea mea despre DJ Project - au făcut o piesă mișto acum 6-7 ani și de atunci o repetă cu mici variațiuni de formă și fund. Poate de aia au și așteptat ora 2  (scriu 2 ca să nu zic ora doi și să nu înțeleagă non-ardelenii despre ce-i vorba) - ca să lucreze magnetismul și să nu mai pese nimănui că în patruzeci de minute de show au repetat ultimul hit de două ori. 

Vreau să menționez că locul nu-i gândit pentru spectacole live, ăia de la VIP nu văd concertul de perete. Lumea a fost totuși un pic mai matură ca în ultima joi când am ajuns acolo, deși erau suficienți cărora le puteam face gluma mea favorită și să-i întreb ce le-or dat la teză. 

Încă una funny: vecină-mea de la etajul 3 lucrează în altă țară și nu ne întâlnim pe scara blocului ci tot la Liquid. Am văzut-o ultima dată în decembrie, pleca a doua zi, am revăzut-o sâmbătă, se întorsese de o zi.

2 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.