miercuri, 25 mai 2011

Îngerul a strigat hai Rapid!

Nu-s fan Fănuş Neagu, am citit de-a lungul anilor mai mult despre el (interviurile şi suportul pentru Rapid în Gazeta Sporturilor de exemplu) decât din el. Ignoranţă, aşadar, dar nu despre asta e vorba. Constat că admiratorii lui folosesc unica referinţă la opera academicianului pe care o ştiu şi eu: "Îngerul a strigat". Toate titlurile legate de deces au un mic joc de cuvinte cu îngeraşul ăsta - variaţiuni pe aceeaşi temă. Cam monoton totuşi.

PS. Am pus în titlu expresia pe care am auzit-o prima dată pe vremea comunismului. Era faimoasă pe atunci. Aşa am auzit eu de FN. RIP.

PPS. Mea culpa, mai sunt vreo câţiva care au auzit şi de "Frumoşii nebuni ai marilor oraşe" aşa că mai apare şi "frumosul nebun" în câteva titluri. Nebun nu cred că a fost.

1 comentarii:

  1. Reacţiile la aflarea veştii de către colegele mele de serviciu (mă poţi băga şi pe mine în categoria asta, că nu-s mai brează):
    x: A murit Fănuş Neagu.
    y: Dar mai era în viaţă?
    Nu ştiu dacă mai trăia cînd a murit... :)) cert este că pentru noi, autorii din manualele de şcoală/liceu sînt sigur decedaţi! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.