vineri, 6 mai 2011

Moto-velo

În poză se poate observa un loc gol. Acolo era parcat un Tico. În spatele aparatului foto e gardul, trebuie să mă credeţi pe cuvânt că s-a strecurat printre maşinile din poză şi a ieşit afară. L-am vazut cu ochii noştri. Coleg meseriaş.

Piţi şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului ca să caute o doamnă în vecini. Noi am apreciat că nu ne-a blocat intrarea în mod direct, dar cei care au făcut coadă după ea probabil nu. O găsiţi la policlinica Astra dacă doriţi lecţii despre cum să te milogeşti de ăla din spate ca să aştepte după tine că tu nu ştii să parchezi. Înainte de asta am pus-o să-şi mute maşina de două ori, odată pentru că nu puteam intra în curte şi apoi pentru că nu putea ieşi altă maşină.


Pe lângă toate astea, veşti bune dinspre biciclişti: ieri am văzut primii doi pe Alba Iulia, e drept, nu pe noile piste create pentru ei, ci pe trotuar. Poate nu le place portocaliul roşcat.

Bonus, thx Ovidiu: o altfel de masă critică aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.