joi, 5 mai 2011

Streetball

De-a lungul anilor am participat la multe ediții ale streetballului organizat de CSU Fans. Cea mai mișto dintre toate a fost prima, în 2006, are un loc special în memoria mea, nu doar pentru că am câștigat-o ci pentru că a fost cea mai disputată, cu mulți invitați din baschet (Vio Mocanu, Alex Kovacs, Beni Pelger, Claudiu Muntean, Cornel Alecu, Brice Kabengele) și cu băscălie pe margine (Teo, finanțatorul, în șlapi).  A fost ediția la care coechipierul Brylu a câștigat concursul de 3 puncte în fața lui Cornel Alecu. Am învins echipa lui Tudor în finală - atunci a început să se lege prietenia asta cu cei de la baschet. Îmi aduc aminte că în meciul contra lui Claudiu Muntean, aka ”dom Profesor”, o legendă CSU, mi s-au muiat genunchii, apăra la mine ca la profesioniști și, deși nu era din sticlă, chiar nu-mi venea să fac un joc de angajament lângă el.  

Din păcate nu cred că o să mai fie o zi ca aceea, dar în 28.05 o să fie organizată o nouă ediție de streetball, ca de obicei pentru forumiști și invitați. Detalii aici: http://csufans.sibiul.ro/viewtopic.php?t=2396&start=75

Poze din 2006, ediția 1 și 2:




4 comentarii:

  1. erata:
    "echipa lui Tudor" se inlocuieste cu "echipa lui Teo, in care juca Tudor". Putin respect va rog fata de proprietarii de echipe!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...fata de fostul-proprietari-ce-ne-a-lasat-la-cea-mai-mica-mita-din-partea-contracandidatilor vroiai sa spui ŞD

    RăspundețiȘtergere
  3. Tudore, esti pe post de MM? :))

    Fiti cuminti ca am poze compromitatoare cu voi in iegari respectiv slapi cu burta :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.