vineri, 13 mai 2011

Vodafone e de mare valoare

La fel de competenţi ca ăia de la Orange. Am trecut la factură electronică pentru că firma care se ocupă de livrarea facturilor lor avea prostul obicei să le aducă dupa data scadenţei şi de trei luni mă rog de ei să-mi activeze în cont şi cel de-al treilea număr de telefon. Văd facturile pentru două numere dar pentru cel de-al treilea nu. De ce primesc trei facturi? Pentru simplul motiv că am făcut abonamentele la diverse momente în timp şi au considerat de fiecare dată (fără să întrebe) că e mai bine aşa, fiecare factură cu câte un cont diferit, deşi sunt toate pe aceeaşi firmă.

Am făcut toate demersurile: am transformat contul MyVodafone în cont administrator firmă, am cerut să-mi adauge conturile de client/factură în el, am activat factura electronică. În prima lună am primit două facturi pe mail. Am sunat la serviciul clienţi, mi-au promis că activează şi al treilea cont.

A doua lună, aprilie, iar primesc două facturi. Sun la serviciul clienţi, din nou. O rog pe domniţă să-mi trimită a treia factură pe mail şi să o adauge în cont. Îmi promite că se rezolvă. Nu primesc mail, sun iarăşi. Primesc copia după factură dar spune că mai durează vreo săptămână până îmi activează şi cel de-al treilea cont. Îi zic să-mi dea sms când e activat pentru că o să fiu plecat din ţară. Primesc sms când sunt în Portugalia, aşa că nu verific.

Săptămâna asta iar primesc două facturi pe email. Încerc să intru în cont - parolă greşită. N-am obiceiul să uit parole, mai ales că am doar vreo două. Încerc să recuperez parola cu funcţia specială de pe site. Dă eroare  site-ul. Sun la serviciul clienţi. Un domn îmi resetează parola şi pot accesa contul. După câteva minute aflu că îmi schimbaseră ei parola la ultima încercare de a adăuga contul de factură nr 3 în contul MyVodafone (fără să mă informeze, să lăsăm fraierul să se chinuie). Mă pune on hold, cu mici pauze, timp de 25 de minute. La un moment dat, după o discuţie cu cei de la tehnic, îmi sugerează să-mi fac un cont MyVodafone pentru fiecare din cele trei facturi. Îl trimit după ţigări, îi spun că eu deja văd două facturi acolo şi că am cont de administrator de firmă, nu vreau să mai fac altul. Mai urmează o pauză iar până la urmă îmi promite că se rezolvă săptămâna viitoare pentru că aduc nişte modificări la sistem şi probabil nu o să fie "în timp real, săptămâna asta". Mă rog, eu prin timp real înţeleg o secundă nu patru zile. Problema e că am o senzaţie acută de deja-vu şi m-am săturat să-i explic de fiecare dată altui ponei întreaga istorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.