vineri, 27 mai 2011

Moda "hot cu tur"

Oamenii îmbrăcaţi la costum şi sugrumaţi cu cravata la ora 3 noaptea într-un club sau în weekend la o terasă (ambele locuri cu temperaturi peste 25 de grade) mi se par echivalentul paltonarilor de la ski, adică rupţi din alt film. Nu mă refer la cei ieşiti de la o nuntă, ăştia de obicei dau jos cravata şi suflecă mânecile cămăşii, ci la figuranţii care au impresia că dacă stau în armură completă o să demonstreze că sunt mega VIP-uri. Eu n-am văzut om inteligent care să se chinuie aşa de amorul aparenţelor aşa că pentru mine sunt nişte proşti care merită să fie luaţi în derâdere. 

Revenind la episodul cu terasa, duminică descalecă un asemenea exemplar în Piaţa Mică împreună cu über-pitzi-ul din dotare (exemplar medaliat), ca să-i mai vadă şi pe ei lumea. Se aşează, comandă două fresh-uri şi cam atât. Restul a fost tăcere, asortată la costumul negru de mort, cravata neagră strânsă bine pe gât şi morga de viitor catindat la o funcţie publică pentru care o să fie votat de 0,5% din populaţie (dacă are familie numeroasă). 
Îl aştept pe marginea bazinului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.