miercuri, 18 mai 2011

Joi concert Kumm în Oldies

Săptămâna aceasta sunt prins cu un training și niște nemți așa că nu prea o să bat din taste p-aici. Poate o să combinăm utilul cu plăcutul și o să-i duc prin Oldies în următoarele trei seri, să vadă și ei cum se distrează sibienii.  Pot să-și aleagă: karaoke (azi), concert (mâine) sau party (vineri). Nu știu exact cum am să le spun că mâine seară cântă Kumm, probabil nu în engleză, eventual pe litere. Nu înțeleg ce-o fost în capul lor când s-au botezat, poate nu le place la radio sau nu vor să devină faimoși.

3 comentarii:

  1. KUMM inseamna in tatara nisip, de aici si denumirea. nu are legatura cu alte chestii lipicioase :), asa ca le poti explica si nemtilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal ca le pot explica, o data ce se opresc din ras.
    Limba showbizului e engleza nu tatara, asa ca eu totusi zic ca n-a fost o decizie foarte inspirata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. macar o sa tragi o portie de ras pe tema asta. Concertul merita, sunt o trupa destul de ok. I-am vazut la Constanta acum 2 saptamani intr-un club cu o acustica destul de proasta. Aici o sa sune mai bine

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.