vineri, 27 mai 2011

Noutăţi pe blog

După mici dureri de cap, Blogger s-a actualizat. Am descoperit nişte funcţii noi, cu ajutorul lui Teo, căruia îi mulţumesc. Mari schimbări nu o să vedeţi, pentru că designul blogului meu e personalizat după gustul proprietarului, dar există două îmbunătăţiri notabile:
- dacă intraţi de pe mobil o să se încarce un şablon simplificat şi adaptat rezoluţiilor scăzute;
- un gadget in meniul din stânga, cu Facebook Like (give me some sugar);
- am activat Dynamic Views: www.calinturcu.net/view/, o modalitate nouă de a citi blogul. Din partea dreaptă a view-ului se poate alege forma de afişare. Preferata mea este asta: www.calinturcu.net/view/mosaic.

Dacă tot vorbim despre blog, vă dau ocazia să vă exprimaţi dorinţele/nemulţumirile: lipseşte ceva, se încarcă greu, doriţi ceva? Aştept feedback. A, şi nu fac link exchange (decât cu prietenii mei).

5 comentarii:

  1. la mine e paralizat blogul. Trebuie sa ma autentific de o mie de ori ca sa vizualizez apoi sa setez/postez/citesc etc. Nu pot sa vad comentariile sau "urmaritorii" pentru ca nu se incarca pagina complet. Dar eu de ce ma plang? ca-s doar la inceput :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu incarcatul paginii nu stiu ce e - probabil va merge netul greu. Incearca sa stergi cache-ul browserului, inclusiv cookie-urile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super cool chestia cu mozaicul! E greu de activat chestia asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i foarte complicat. Din Setari - Formatare - Activati vizualizarile dinamice. Citeste ce scrie acolo la "Aflati mai multe" pentru ca ma trebuie sa fie activate 2-3 chestii ca sa mearga.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.