vineri, 5 iulie 2013

Bac cu proști

La începutul săptămânii presa urla că subiectele de la Bac sunt foarte ușoare și că o să treacă tot prostul. Tot prostul și părinții lui nu știau asta, au plătit unor profesori/diriginți/inspectori niște bani buni pentru a facilita obținerea diplomei mult visate. 

Pentru că prostia nu are limite, o proastă a fost dată afară din examen pentru că a fost prinsă cu o ciornă scrisă de altcineva. Mama proastei, altă proastă cu pene, s-a autodenunțat - îi dăduse șpagă proastei de dirigintă pentru ca micuța proastă să-și ia Bacul.

Nici privații cu pile nu-s mai puțin proști, portalul realizat de Siveco ba merge, ba nu.

Acum procurorii îi plimbă pe micuții proști, pe părinții lor isterici și pe colegii nevinovați, pe la Parchet, fix ce le lipsea în timpul examenelor. E momentul ca și televiziunile să dea dovadă că sunt pline de proști, alături de tanti Cati Andronescu și de Ponta.

La Sibiu, inspectorul de religie ia 500 de euro șpagă și o împarte cu un administrator de cantină, pentru că și educația trece prin stomac, nu doar dragostea și glonțul. În locul lui aș fi tăiat chitanță și aș fi spus că-s bani de rugăciuni.

Bă, da' mai puteți?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.