marți, 9 iulie 2013

Lidl și Lavazza, un parteneriat pe cinste

Pentru că am fost copii buni, am primit de la șefu' un espressor Jura, state-of-the-art. În prima lună ne-am făcut cafea cu entuziasm și dependență, ceea ce ar fi continuat și în lunile următoare, dacă nu aflam de oferta Lavazza de la Lidl, un kilogram la 50 de lei. După prima serie de boabe introduse în mașină, s-a blocat râșnița - am găsit cu surprindere un bolovan de mărimea unei boabe de cafea. După vreo oră de muncă migăloasă l-am scos, dar, fiind o mașină intelijentă, râșnița s-a decuplat de la angrenajul care o punea în mișcare, ca să nu-l ardă. Așa că a trebuit să o trimitem la service, la București. Costurile esitmate sunt cam așa: vreo 70 de lei curierul, 20 euro ora de manoperă (2-3 ore, cică) și, eventual, o râșniță nouă (100 euro). Mulțumim, Lidl! Mulțumim, Lavazza!

Continuarea aici.

Later edit: râșnița a trebuit înlocuită, i s-au rupt niște dinți motorului care o angrena, distracția a costat 700 lei.

4 comentarii:

  1. "bolovan de mărimea unei boabe de cafea" Dar exagerezi nu gluma: BOLOVÁN ~i m. Bucată MARE și compactă, dintr-un material solid (piatră, pământ etc.)

    RăspundețiȘtergere
  2. RECTIFIC si imi cer scuze ! Dar exagerati,nu gluma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru comentariile pertinente! Sugerez cautarea in DEX a cuvantului hiperbola, Mai exact sensul al doilea, ca sa nu existe dubii, ca poate va plictisiti si comentati iarasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai si era sau nu era cafea lavazza? eu pana acum foloseam lavazza qualitta rossa dar mi se pare cam scumpa. Am gasit-o pe asta http://www.coffeeplace.ro/lavazza-vending-gusto-pieno dar mi-e sa nu fie tot vreo facatura plina de te miri ce. Pretul e cam ciudat. Ca sa nu mai zic ca asta e varianta cu arabica in amestec... mai e una si doar cu robusta si mai ieftina. Nu vreau sa ma trezesc ca imi strica aparatul... prima data am zis ca trebuie sa fie originala... dar daca ziceti ca pana si la lidl se gasesc facaturi... ce sa ma mai astept de la magazinele online.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.