luni, 1 iulie 2013

E perioada aceea a anului...

...când bulevardul Corneliu Coposu e închis datorită Romaniacs. Îmi place Romaniacs, să veniți mâine la prolog, să o vedeți pe Maria cântând live imnul raliului alături de alți muzicieni sibieni, e o rockereală pe cinste. 

Revenind la închiderea ”lui Coposu”, admir poliția că își face datoria și e absentă din peisaj. Azi la ora 9, deci nu chiar rush hour, giratoriul de la interesecția Milea cu Calea Dumbrăvii era blocat, majoritatea mașinilor vroiau să treacă pe sub blocul plombă. Coada pe Milea era până la sediul Omniasig iar pe Calea Dumbrăvii se vedea o coloană comparabilă ca lungime. Prostia e că la semaforul de la intersecția Milea cu Moldoveanu nu poți face stânga, deși în aceste zile ar fi o alternativă viabilă de a ocoli centrul și a intra pe Stefan cel Mare sau Bâlea. Trei polițiști care să dirijeze traficul pe acolo ar fi suficienți.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.