vineri, 12 iulie 2013

HBO GO

După ce au insistat vreun an de zile cu mailuri promoționale la HBO Go, cei de la NextGen s-au gândit să facă abonaților o ofertă de nerefuzat. În loc să plătești pentru acces la net 45 de lei pe lună, mai pui 5 și primești și telefonie și HBO Go. La suma de 50 de lei se aplică un discount pentru un an de zile, așa că n-ai de plată decât 30 de lei lunar. 

Am acceptat, vreau să portez numărul fix de Romtelecom, pe care dau vreo 40 de lei lunar degeaba, fiind rar folosit.  Paranteză, ăștia de la Romtelecom sunt chiar meseriași: acum vreo trei luni n-am primit factura lor. Pe următoarea factură, acum două luni, am văzut că există sume restante și le-am achitat. Între timp am mai primit o factură, pe care nu existau alte sume restante, deci sunt la zi cu plățile. Încercând să sun la taxi weekendul trecut, am realizat că postul telefonic e parțial blocat, pot doar să primesc apeluri. Nu s-au deranjat vreme de două luni să deblocheze telefonul.

Revenind la HBO Go: e o alternativă bună la vplay sau torenți - de exemplu, serialul Magic City apare în același timp cu episodul american, nu mai trebuie să-l descarci de pe net și are și subtitrare corectă. Poate fi instalat pe mai multe device-uri, merge în browser pe PC, dar are și aplicații pentru tablete Apple și Android. Am început să mă uit la serialul The Wire, nu cred că aș fi stat să iau cinci sezoane de pe net. Pe lângă serialele produse de HBO mai sunt și filmele, documentarele și concertele difuzate pe canalele lor, majoritatea disponibile pentru un anumit număr de luni, precum și posibilitatea de a urmări live postul. Sunt curios dacă merge din altă țară, ar fi o chestie bună pentru delegație sau zbor transoceanic cu wifi. Mai am 11 luni ca să mă decid dacă-și merită banii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.