miercuri, 2 iulie 2014

Așa se atrag investitorii la Avrig

Dacă ce scrie în Turnul Sfatului e adevărat, și n-am motive să mă îndoiesc, în Consiliul Local Avrig predomină alte interese decât cele publice. Nimic nou, însă modul în care un consilier local tratează pe cineva dispus să investească 8 milioane de euro în orașul lui e... interesant (eufemism):
(..) cerând programarea unei ore pentru întâlnirea cu autoritățile locale. ”Ar fi bine în a doua parte a zilei, dar cu rezerva că undeva la ora 17:00, dumnealui are avion de plecare”.

Primarul a propus ora 14:00, moment în care unul dintre consilieri a cerut ca ora întâlnirii să fie 16:00. ”Noi suntem angajați, avem serviciu”, a motivat Costin Bădilă, consilier PNL și care conducea respectiva ședință din postura de președinte. Reprezentanta grupului a declarat că în cazul în care se stabilește ca oră de întâlnire ora 16:00, timpul alocat întâlnirii ar fi cam scurt.
Sunt convins că la Avrig curge doar lapte și miere, apar zilnic bogătani care-și doresc să facă investiții majore, nu e posibil să-și ia importanții și onorabilii aleși locali liber două ore de la serviciu pentru fiecare.


Probabil stimabilul n-are niciun interes să facă discuția prea lungă, să promită, să asculte, să se prefacă interesat, să aburească prea mult pe cineva venit cu probleme concrete; jocurile fiind făcute - chiar sunt curios al cui era terenul și cine i-a dus pe elvețieni cu zăhărelul să-l cumpere, aceasta fiind povestea mai interesantă din spatele aroganței de faraon comunal. 

Citiți tot articolul, sub tonul sec, jurnalistic, o să întrezăriți mersul lucrurilor din țara asta.

PS. Din ultimele anchete DNA reiese pe la nivel se învârte șpaga. Cu o pereche de cârnați ajungi departe.

1 comentarii:

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.