miercuri, 16 iulie 2014

U know Rotten Wifi?

Acum câteva luni am dat un tweet nervos de la o conferință unde mergea netul ca porcu', a fost preluat de cei de la RottenWifi și așa am aflat de platforma lor.



Site-ul, prin utilizatorii lui, se ocupă cu clasificarea punctelor de acces la Internet în diverse locuri de interes public (baruri, hoteluri, aeroporturi). E util dacă trebuie să mergi la o conferință și vrei să știi care-s șansele să poți folosi infrastructura existentă sau dacă va trebui să-ți aduci de acasă o soluție alternativă. Dacă ești turist, te ajută să detectezi localurile cu viteză decentă din zona în care te afli. Centrul Sibiului arată actualmente așa, cu destul de puține intrări în baza lor de date:



Bineînțeles, toate aceste date se pot schimba în timp, rating-urile trebuie luate pur informativ, dar te ajută să-ți formezi o idee despre zona în care o să mergi.


1 comentarii:

  1. Eu pe unde merg, in tara sau strainatate, nu ma bazez pe wifi-ul din locatie, cel mult il folosesc ca backup. Asta dupa ce m-am ars de cateva ori. Prepaid internet se gaseste peste tot / Roamingul pe RDS nu e scump ...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.