luni, 14 iulie 2014

Ne învață un parlamentar cum să-ți dai cu Tesla-n cojones

Domnul Mircea Cazan avea toate șansele să fie un altfel de politician, dat fiind că și-a realizat o parte de avere în Statele Unite, a avut o firmă de internet în Sibiu și, per ansamblu, părea expus unui alt mediu, generator al unei alte mentalități. Din păcate, dânsul se remarcă doar prin excentricități, nu și prin activitatea politică: acum vreo doi ani și-a tras un receptor galben la iPhone, cu care a defilat atât în Parlament cât și pe la diverse întruniri din Sibiu, iar astăzi am citit cu stupoare că și-a prezentat mașina electrică în fața Primărieri - o ”imbecilitate” în cuvintele lui Alin Bratu.

(C) eNational.ro

Dat fiind că ne-am intersectat la o inspecție ITP și i-am văzut ML-ul de aproape, doresc să-l întreb: o să-și inscripționeze și la Tesla numărul mașinii pe oglinzile exterioare?
Pentru cei care nu știu, în București există această practică, de a-ți grava numărul mașini pe oglinzi, ca să nu ți le fure. Bineînțeles, o pun în aplicare mai ales cei care nu-și permit niște oglinzi noi sau cei sătui să și le răscumpere pe ale lor pentru a cincea oară, din târg, dar în țara în care Becali repară Maybach-ul cu ranga, nu-i de mirare că până și parlamentarii, sărăcuții, recurg la astfel de gesturi. Spre comparație, alți oamenii cu succes profesional și capul pe umeri, ce activează tot în Capitală, gen avocați, bancheri și directori, și ei posesori de mașini scumpe, nu și-au mutilat mașinile. 

Tot pe baza observațiilor de la ITP mai am două întrebări: 
1. la Tesla știe de unde se aprind farurile de ceață?
2. tot fără bani și card va merge la următoarea inspecție? Va suna iar la secretară să-i facă un OP pentru un mizilic de 100 de lei?

E greșit să-mi doresc mai puține gesturi de papagal și mai multă decență și muncă?

PS: un alt stimabil și-a vândut apartamentul, ca să mai sugă niște bani de la Stat. Citat din Turnul Sfatului: ”Dacă și-ar fi păstrat apartamentul din București, Tămâian ar fi trebuit să renunțe la hotel unde statul plătește peste 200 de lei pe noapte (9.000 de lei pe lună) sau renumerația pentru chirie, achitată de asemenea de către Camera Deputaților.”

Later edit: isn't it ironic?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.