vineri, 4 iulie 2014

Mult baschet vara aceasta la Sibiu

.. ceea ce e bine, dat fiind că sezonul regulat al Campionatului Național durează din octombrie până în aprilie, iar fanilor li se lungesc urechile de poftă în restul anului. 

1. Sibiu Streetball are loc începând de azi până duminică, în Parcarea Teatrului. Puteți merge la orice oră pentru a vedea baschet de calitate la diverse grupe de vârstă, dar punctele culminante (semifinale și finale) vor fi sâmbătă și duminică după amiază. Sunt înscrise 58 de echipe, vin unii din cei mai buni jucători de streetball din Europa de Est, vor fi două echipe din Serbia și două din Ungaria, iar programul complet îl găsiți aici (pe linkul portocaliu Schedules).


2. O mare parte din cantonamentul Echipei Naționale a României se desfășoară la Sibiu. Scopul: calificarea la Campionatul European din 2015. În cadrul acestui cantonament, între 25 și 27 iulie băieții vor juca trei amicale în Sala Transilvania, cu Elveția, Tunisia și Olanda. Două meciuri cu Germania, se vor juca în 10 și 11 la Mediaș. Detalii aici. Din lot face parte și Octavian Popa Calotă, de la CSU Sibiu.

3. Rezultatele cantonamentului se vor vedea în cadrul campaniei de calificare din august, când sibienii vor putea asista la meciuri oficiale tari cu Suedia (13 august), Slovacia (20 august) și Letonia (27 august). De abia aștept, sunt convins că atmosfera va fi apropiată de cea de la meciurile CSU, băieții au nevoie de noi, adversarii fiind puternici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.