duminică, 20 septembrie 2009

Clubbin, pubbin

Am umblat un pic în nopţile acestui weekend. Vineri am fost pe terasa de la Caro, unde acum 4 ani găseai loc la acel moment al săptămânii doar cu rezervare. Acum era goluţ cam la jumătate din mese. Aşa că dacă v-aţi săturat de puburi afumate puteţi merge acolo că e spaţiu berechet. Apoi ca de obicei în Fellini, că-n altă parte nu prea avem unde. Aceeaşi senzaţie de gară preorăşenească. De săptămâna viitoare revine karaokele, şi-au dat şi ei seama că trebuie să schimbe ceva. A, nu s-a deschis Imperium, a fost amânat evenimentul. Ca niciodată, la 1 am plecat acasă, m-a ajuns oboseala unei săptămâni grele.

Sâmbătă am mers şi noi în Kapital, aka Gaudi 2, că e tot a fraţilor Mara. Acelaşi stil glam-kitch, adică sclipici şi plastic, ca şi în Cotton şi Zebrano. Parcă totuşi dintre astea trei Zebrano e amenajat cu cel mai mult bun gust. Kapitalul îşi trăieşte momentele de glorie efemeră, toate mesele rezervate, toţi centimetri pătraţi de spaţiu ocupaţi, plin de lume. N-au garderobă, un mare minus. La plusuri trecem catwalk-ul de peste bar, spaţiul generos, prelata ingenioasă de pe tavan, faptul că au făcut în camera de sus (fosta cameră de proiecţie) bar şi lounge. Seara a început cu o pană de sunet, cam 15 minute am ascultat paraziţii în boxe, nu formaţia ci ăia electrostatici. Apoi a început muzica, noi am stat sus la balcon şi am avut grijă să nu ne cadă hainele de pe balustradă sau să ţinem bine de pahare ca sa nu cadă în capul celor de jos atunci când trecea cineva pe lângă noi şi ne lovea peste coate. La 1 n-am mai rezistat, nici muzica nu era cine ştie ce, nici faptul că ne aflam la înalţime şi ne tâmpeau stroboscoapele şi laserele nu a ajutat, ne-am dus în Old Friends, unde am mai stat o oră la poveşti cu prietenii aflaţi acolo. Apoi ne-am mutat în Oldies unde era nebunia de pe lume, se dansa în draci, pe scenă, pe scaune, fiecare pe unde apuca. Plin ochi. Am stat până la patru.
Tip: încercaţi Salitos Mojito, este o bere deosebită.
Tip2: am trecut pe lângă Red Carpet, au o terasă frumuşică, cel puţin aşa pare din maşină.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.