luni, 14 septembrie 2009

Imperium Pub reloaded

Poate nu ştiaţi, dar Imperium Pub a fost în renovare. Wanda zice că vineri se redeschide, cu barul mutat în sala din spate, o scenă mai mare şi mai multe evenimente (de genul stand-up-comedy). Formaţia Imperium Band va suferi şi ea câteva modificări - oare şi maestrul Lache, febleţea Alinei (*)?. Mai multe nu ştiu deocamdată dar o să vă raportez de la faţa locului :)
(*): Faza cu Lache, toboşarul, domn respectabil: după un concert, Cosmin Cruţiu & Imperium Band au stat cu noi la masa. Alina a scăpat un porumbel gen "nu ştiu câte are", referindu-se la mine şi la ceva absolut inofensiv, de care nici nu-mi mai aduc aminte, iar Lache a prins ideea din zbor şi tot restul serii a tachinat-o că nu ştie câte am. Vă mai zic doar că e foarte bine că în Imperium nu se serveşte masa, altfel maestrul L s-ar fi ales cu o furculiţă înfiptă în cap şi nu de către mine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.