luni, 7 septembrie 2009

Easy Hotel

Aţi locuit vreodată într-o cutie de chibrituri? :) Dacă vă luaţi cameră la EasyHotel în Budapesta o să aveţi ocazia. Localizat aproape de centrul istoric, pentru 34 de euro pe noapte primiţi o baie din plastic (nu cada, toată baia) montată în cameră, un cuier cu un umeraş (nix dulap), un bec şi nişte cearşafuri relativ curate dar totuşi cu nişte fire de păr pe ele (WTF? o fi fost cameristul mai păros). Are tv şi internet, dar fiecare din acestea se plăteşte, telecomanda te mai costă 7 euro şi nici netul nu e ieftin. Mic dejun nu există. Un basic hotel, la preţ de hostel. Pentru ce ne-a trebuit nouă a fost aproape ideal, aşa că dacă vă bate gândul să încercaţi puteţi face rezervare pe www.easyhotel.com. Sunt prezenţi şi în alte oraşe din Europa.
Admiraţi pozele, mai mult de atât n-am putut fotografia, eram la distanţa maximă faţă de peretele opus :))



1 comentarii:

  1. am stat eu la un hotel langa paris unde trebuia sa dam patul jos de pe perete iar cand trebuia sa faci dus trebuia sa te urci pe wc. absolut totul din plastic si sub brandul "the one"- fara legatura cu persoana mea =))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.