sâmbătă, 5 septembrie 2009

Manelizare

Dacă vă mai zice cineva că e mişto în Fellini vineri seara întrebaţi-l de când n-a mai fost. Aseară era ca la zoo, la maimuţe. Parcă toate cursele preorăşeneşti opresc în faţa localului şi însetaţii intră să se adape. S-a ajuns la o manelizare infiorătoare. Vreo două ore am stat şi am băut ca să-mi relaxez muşchii feţei, că eram încruntat şi fără chef - şi n-am mai prea freceventat cluburile în ultima lună! Oi fi eu mai cu fiţe, dar parcă nu-mi plac oamenii care au cămaşa descheiată până la buric...ca să li se vadă maieul şi nici ăia care la ora 12 chiuie şi dansează cu gesturi de Vali Vijelie. Ce-i şi mai trist e că poneii ăştia de 20 de ani nici nu-şi dau seama ce ridicoli, superficiali şi manelizaţi în esenţa lor au devenit, par toţi traşi la xerox, doar fiţe ieftine, cămăşi negre, ceasuri mari şi tărtăcuţa goală. Despre fete nu comentez, dar nici ele nu-s mai breze. Singurul loc (pe care-l ştiu eu) unde te mai poţi simţi bine, asculta şi vedea altceva. rămâne Oldies. Da, nu săriţi, mai sunt câteva puburi şi e foarte bine aşa, doar că eu nu le frecventez (încă) şi nu pot vorbi din experienţe. Dar am să caut alternative, Fellini a fost consumat de propriu lui succes, nici 10% din oamenii de acum 6 luni nu mai vin. Vine toamna şi se re-aşează lucrurile la locul lor. Să vedem cum o să arate Imperium după renovare.

PS. Tudor, stop dreaming.

5 comentarii:

  1. Futu-i... si simteam ca de data asta ma vei convinge sa calc si eu pe acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai baieti, vineri seara fitzele au fost in Kapital ...... asa ca manelistii au avut loc la Fellini.....si totusi o banuiala aveam ca esti si tu fan :d

    RăspundețiȘtergere
  3. Am încercat să compun o replică care să nu sune răutăcios, dar n-am putut, aşa că mă abţin. Distractie faina in Kapital si pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am vrut sa par rautacioasa, miii de scuze, eu glumeam, sorry

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.