miercuri, 9 septembrie 2009

Odă pentru TransAgape

Nu ştiu alţii cum sunt, dar pe mine după o noapte de stat în oraş mă ia cu ameţeală şi cu foame. Cu ameţeala n-am nici o treabă, e indusă, dacă pot să zic aşa, dar foamea îmi roade stomacul şi-mi strică plăcerea ameţelii. Aşadar trebuie tratată, dar cum? La McDonalds de obicei e coadă la drive-in, la KFC e coadă cât la trei McD-uri, ambele variante au costuri mari, să saturi ditamai animalul nu e uşor, plus taxiul. Mai rămân ceva bodegi non-stop gen LaCai şi ElGringo dar acolo durează multicel servirea iar la BigMama nu mă risc, prefer să-mi pută hainele a fum decât a prăjeală iar mâncarea nu m-a convins în rarele ocazii din trecut când am ajuns p-acolo. Mai rămâne Simpatico, pentru care am o afinitate deosebită de când am văzut răsăritul pe terasa lor, dar nu e în drum. Aşadar rămâne relativ new-entry-ul non-stop TransAgape din Ştrand, de la care poţi cumpăra faimosul sandwich cu 3.5 ron, care satură bine şi nu goleşte buzunarele crizate. E drept, efectul de saţietate e dat mai ales de chiflă, nu de conţinutul, relativ sărac, dar bine ascuns sub un strat de maioneză şi ketchup - dar la banii ăia e păcat să criticăm. Plus că se poate încălzi acasă, la microunde. Kudos!

6 comentarii:

  1. nu stiu acum cum mai e dar pe vremea cand "vizitam" panini mancarea era bunicica, multa si ieftina (vreo 10 lei meniul cu tot ce vrei) - la complexul alba iulia - http://cemerita.blogspot.com/2008/08/panini.html

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am hranit si eu o perioada acolo, tot prin 2008, preferam panini, dar la un moment dat nu mai aveau la ora cand mergeam eu! si acolo era destul de "aburit" inauntru :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu daca ati vazut cum arata mancarea de la panini cand se raceste..carnea se face verde :)

    RăspundețiȘtergere
  4. numa' porcarii mananci turcule! X-(

    #1

    RăspundețiȘtergere
  5. aleeei, sa nu mai aud sa sanviciurile de la trans agape ca revin in minte amintirile din perioada in care locuiam deasupra unuia, si era plin de calini d-astia somnambuli care-si mancau sanvisul plescaind si racnind, noaptea pe la trei, ata la geamul meu. nu ca tu n-ai fi manierat cand viner vorba de halit sanvisuri cu 3.5 lei.

    RăspundețiȘtergere
  6. brylu, tinand cont ca te-ai mutat langa mine, as putea trece si pe la tine in drum spre casa ca sa-ti cant sub geam :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.