miercuri, 16 septembrie 2009

Thinking outside the box @ 82

Duminică am luat masa în familie iar tata a spus un banc "fetelor" (aşa cum le place lor să se auto-alinte când ies la plimbare): bunica-mea de 82 de ani şi sorei ei aflată în vizită la noi. Bancul e relativ vechi, dar ele nu-l ştiau, urmăriţi-l încă o dată cu mine că e haios:
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.- - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana...
Moment la care intervine energic bunică-mea şi foarte serioasă spune că un om normal ar scoate dopul, replică care era de altfel chiar poanta bancului. M-a lăsat paf, mai ales că nu cred că eu atunci când am auzit bancul am stat să mă gândesc care ar fi varianta corectă. Thinking outside the box la 82 de ani... :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.