duminică, 22 martie 2009

3 ani Liquid

Aşa cum unii ştiţi şi la restul nu vă pasă, vineri seara a fost petrecerea de 3 ani de/în Liquid. Mare tam-tam, 600 de invitaţii date (de 2 persoane fiecare), se anunţa un măcel cu 1200 de oameni. A fost plinuţ, dar am văzut locul şi mai plin de atât, cred că s-a intrat şi cu bilet până la urmă. Am mers devreme să găsim locuri şi ne-am ales cu o masă, toţi cunoscuţii, adică peste 20 de persoane. Din partea casei: o sticlă de vodcă şi una de suc de mere. Bune şi alea, le-am luat drept return on investment. Au fost şi "surprize": mai întâi un bar special în faţa scenei, la care nişte barmani pricepuţi îţi preparau diverse cocktailuri; nu m-am deranjat să navighez până acolo. Apoi aceiaşi barmani au făcut un număr de dans sincron cu shakere şi sticle. Spre ora 2 a venit o tanti şi a făcut pe Madonna. Unii erau suficienţi de beţi ca să se întrebe dacă era chiar ea. Nu era, era mai tânără, mai grasă, dar avea o voce acceptabilă iar după accent nu părea româncă. Habar n-am cum o cheamă şi în general la ora aia prefer muzica de club, nu guriştii care vor să-mi ridic mâinile în sus si să ne avem ca fraţii la refren.
La Fellini cică mai gol ca de obicei (duh!) deşi marţi când am încercat să rezerv locuri la bar mi-a zis chelneriţa că e plin totul pt următoarele două săptămâni. Probabil vinerea viitoare o să revină în forţă.

PS. Eticheta Tuborg Liquid Sountrack de pe sticlele de bere nu are nici o legătură cu clubul :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.