vineri, 20 martie 2009

Feciorească

Na că a trecut şi seara de film cu colegii. Aşa cum se vede în poze am gătit de m-am spart, sigur Brylu e gelos pe talentul meu culinar şi caută noi reţete. Unii sunt făcuţi să gătească, alţii să manânce :P
La fel şi Alinuţa, ascute maceta că nu i-am făcut friptura aia pe care i-o tot promit de atâta timp. Am ajuns doar la faza de documentare pe net şi m-am împotmolit acolo, n-am mai trecut la pasul următor, cumpărarea tigăii. V-o recomand pe cea de la Max, pe roca vulcanică.

Am vizionat Outlander şi Passchendaele, în HD şi cu surround, că deh, doar în IT lucrăm, trebuie să ne respectăm blazonul; scuze vecinilor, nu cred că au apreciat Primul Război Mondial recreat la 12 noaptea. Vă recomand doar Passchendaele, Outlander e un fel de Alien meets Thor.

Sper să vă placă poza cu platoul meu de brânză, nu vă dau reteţa, e secret de stat :)) şi sigur partenerii vostri nu ar aprecia aşa ceva după ce i-aţi obişnuit cu bunătăţile prezentate de Brylu. Secretul nu e în brânză, ci în vin: Penfolds Bin 407

6 comentarii:

  1. bai, da' ce-ai gatit? ca branza, slana si salam oricine poate sa taie!
    alinutzo, sho pe el! nu-l lasa! pune-l la cratita! si cand mananci lasa-i firmituri pe jos sa dispere! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo! Arata chiar mai bine decat ala pe care il fac eu...
    Imi provoaca o foamieeeee

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice...mi-e fomica de cand am vazut pozele....dar ce se mai distreaza baietii....fetelor noi pe cand o pijama party????

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Teo, slana - din aia impanata cu nuci :))

    Anonimo, nu stiu daca o sa ai succes la fete cat timp ramai incognito ca le place sa stie cu cine se bat cu perna.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai, aia din mijloc ce-i? ca aduce a slana!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.