luni, 9 martie 2009

Plouă, plouă, vreme de ... delegaţie

Sambata, 7 Martie 2009, 09:00, Germania
[Offline]

Vă povesteam eu mai demult că Solingen, oraşul unde se află sediul firmei pt care lucrez, este pe locul doi ca şi cantitate de precipitaţii anuale. Eh, l-a afectat şi pe el criza - mai plouă doar jumătate de zi. Aşa o primăvară "tlistă" ca aici, mai rar. Nu pot decât să-mi închipui ce compunea Bacovia dacă era neamţ. Apropo de nemţi, mi-a povestit colega Andrada cea mai tare zicere legată de limba germană, extrasă dintr-o carte de bucate a lui Radu Anton Roman: germana este limba în care se înţeleg scafandrii. La fel de haioasă ca şi favorita mea: life is too short to learn German.

Singura ştire pe care am auzit-o şi care merită investigată este surparea pământului deasupra unei noi galerii de metrou care se construia în Köln, a fost înghiţită de pământ o casă (arhivele oraşului) iar două persoane sunt încă dispărute şi se chinuie autorităţile să le salveze. Căutaţi voi pe net, n-am nici un link la îndemână.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.