marți, 3 martie 2009

4 comentarii:

  1. o voce mai sexy nu ai gasit? daca gasesti vreau numarul ei de telefon! preventiv: nu pe a lui marcel de pe navigatoare! pe ala cand il prind ii sparg mutra, ca m-am saturat sa-l aud cu :"ati depasit viteza"

    RăspundețiȘtergere
  2. Să înţeleg că am ascultat vocea femeii din tine? Subscriu că putea fi mai sexy, mai puţin buletin de ştiri... Cum se vede lumea de pe masă, dînd din buric?

    RăspundețiȘtergere
  3. Teo: Marcel ăla are şi o soră geamănă, care nouă ne tot cerea să "virăm brusc" la stanga/dreapta. Eu zic să-i dăm omoru şi ei.

    Orin: N-am ce face, cu vocea femeii din mine nu e de joacă. Na că te-a citit şi s-a supărat. Pe masă e ca la Stere, adică bine. Timpuri noi, voci noi, tot noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. al dracului ca timpuri noi ascultam acum: maricica, luca si perfect! cat despre "pasarea" aia de pe navigator da-i omoru inistit. era sa injur acum!
    orin io's cam slobod de gura! asa ca sorry!
    pe marcel cand l-am luat am vrut sa-i testez limitele. mi-a dat o replica de-am vrut sa-i bag ceva de dulce. dupa ce am facut tot contra lui mi-a zis: "la urmatoarea intersectie incercati sa luati decizia corecta". idiotu'!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.