vineri, 13 martie 2009

Over the wonderful world

E vineri, păsările ciripesc, ghioceii dau din codiţe, Teo se gândeşte la Letiţia şi din păcate nu e aia "castă", eu mă bucur de un weekend acasă pt că o fi Franţa chic dar nu e zuhause. Aşadar, să încheiem o săptămână agitată într-o notă paşnică, cu Israel Kamakawiwo'ole, un mare cântăreţ hawaian, la figurat dar şi la propriu pt că avea 350 de kg vrac la aproximativ 1.90 metri, înainte să moară la numai 38 de ani din cauze, well, logice în acest caz. Lumea largă a auzit de el din cauza melodiei de mai jos, am dat de curiozitate un search pe google şi sunt pline blogurile de ea, aşa că am ezitări să o mai prezint, dar dacă m-am apucat să scriu, nu mai dau înapoi, mai ales că ar fi păcat să nu-i fac reclama lui Teo şi "bunăciunii" de Letiţia.
Leidis ănd gentlemen, I give you: Over the Rainbow/What a Wonderful World:


Somewhere Over The Rainbow - Israel Kamakawiwoole

http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_Kamakawiwo%27ole

4 comentarii:

  1. am vorbit pe mess cu un fost vecin, stabilt acum in ungaria. citise postul meu cu letitia si ne aduceam aminte de ea. letitia chiar a fost o figura pitoreasca. fiu-sau era tobosar intr-o formatie ce canta pe la nunti. de cate ori se imbata(adica foarte des) se apuca de batut la tobe dupa care trecea la letitia. lua letitia cateva scaltoace pe motivul ca de ce nu l-a pastrat pe tac-su, fost soldat sovietic. saraca letitia urla si ii spunea ca ala a plecat cand s-a retras armata rosie. atunci se linistea si fi-su. cine dracu avea curajul sa-i spuna ca adevaratul tata era un tigan lautar de pe langa tg. mures! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte amuzanta povestea :))
    Da' cred ca si-a dat si el seama ca intre un rrom mai negricios si un soldat sovietic blondutz e o mare diferenta, mai ales cand se uita in oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  3. neeeeee. si azi cand se imbata se bate cu pumnu'n piept si striga:"io's russsss, maaaa"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Try this instead... http://www.youtube.com/watch?v=WY8ip4x2e68

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.