joi, 24 septembrie 2009

Ora de germană

La nemţi sunt duminică alegeri. Neinteresant. Am rămas însă cu informaţia că la ei nu se zice "limbă de lemn" ci "discurs de tablă". Plouă - nimic nou. Şi copiii "lor" scuipă pe stradă. Obişnuit - mai ales că erau cam bronzaţi, deci turci. Femeile de la hotel au revenit cu concluzia că Turcu e un nume comun în România, ca Schmidt la ei. Le-am contrazis, nu e nici comun, nici celebru. Pot să creadă în coincidenţe? Un coleg mi-a povestit cum a băut 15 halbe de bere şi i-a fost rău trei zile. După primele 10 s-a uşurat pe duba poliţiei. Poliţiştilor dinăuntru nu le-a plăcut. N-am intrat în detalii.

Am ascultat o piesă la radio, mai veche, dar haioasă. Nu o ştiam. Cei care cunosc un pic de germană o să se distreze cu versurile :)




2 comentarii:

  1. nu stiu cum se face da' de cate ori te vizitez tot din astea "umoristice" gasesc. ori vin prea rar, ori... cum am mai spus... :D
    incepe sa imi fie teama pentru alinuta :P

    RăspundețiȘtergere
  2. draga monica, eu nu sunt fan hallmark. te-ai prins? :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.