vineri, 20 august 2010

De ce e musai ca cei 10 mari sibieni să fie morți

Nu e evident? Dacă îl votați pe ... să luăm un nume la întâmplare ... Iohannis - îl votați pentru ce a făcut bun pentru oraș până acum. Dar dacă peste un timp vopsește toate băncile din oraș în culorile Germaniei și îi face soclu la BMW în Piața Mare? Îl scoateți de pe listă?

PS. La Carabulea nu v-ați gândit?

4 comentarii:

  1. eh, trebuie sa te mai legi si de oameni in viata ca altfel am face conferinte de presa doar la morminte (de exemplu) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da' pe oita turcana cum de-au uitat-o? :D nu le da ea de mancare sibienilor saraci si-i ajuta pe batrani? oare faptul ca a confundat high-definition cu hunedoara sa fi fost bulina neagra? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. lasand gluma la o parte, mi se pare un proiect laudabil. e bine de stiut cine au fost cei care au facut ceva pentru orasul asta. chiar daca eu personal n-am rabdarea necesara sa citesc biografia fiecaruia in parte...

    RăspundețiȘtergere
  4. n-am zis niciodata ca nu e un proiect bun. le-am aratat un aspect la care probabil s-au gandit si ei, dar se pare ca si-au asumat riscul :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.