miercuri, 11 august 2010

Ultima zi

Ce știam din anii anteriori s-a adeverit și de această dată: frig și dulce. Spațiile lor de conferință sunt atât de climatizate încât e imposibil să rezisti doar în cămașă, dar am venit pregătiți cu pulovere. Afară sunt 37 de grade, înăuntru 18. Dulce ca mierea e glonțul patriei și mâncarea în State: salata e dulce, puiul e dulce, cafeaua în care bagi un pic de lapte e suficient de dulce ca să nu mai trebuiască și zahăr, să nu mai vorbesc de băutura pe care ei o numesc nectar, o ciorbă din apă colorată cu mult zahăr, Cola pare dietetică prin comparație. 
Astăzi e ultima zi de conferință, deseară la ora 20 avem avionul. O să fie interesant să ajungem de aici până la aeroport, să facem check-in-ul și să ajungem la terminal, totul în trei ore, dar ne riscăm. Aseară am fost la evenimentul special: A night at the national museum of crime and punishment, dar nu vă pot spune mare lucru acum pentru că scriu acest text înainte. Probabil următoarea postare va fi vineri, de la Sibiu, ne așteaptă un mic maraton, zborul la Munchen urmat de aproximativ 4 ore pierdute prin aeroport, apoi zborul spre casă, aterizare joi la ora 17, dacă totul merge bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.